Actualitate

Tânără de 18 ani rănită într-un accident cu un ATV, la Arieșeni. Victima, scoasă din râpă de salvamontiști, preluată de un echipaj SMURD.

O tânără din Timiș a suferit un traumatism la coloana vertebrală, după ce s-a răsturnat cu un ATV într-o râpă din zona Arieşeni.

O tânără s-a răsturnat într-o râpă cu un ATV, la Arieșeni. Victima, transportată la spital/Foto: Salvamont Alba O tânără s-a răsturnat într-o râpă cu un ATV, la Arieșeni. Victima, transportată la spital/Foto: Salvamont Alba

 

 


Salvamontiştii de la Arieşeni au intervenit, sâmbătă în sprijinul unei persoane implicate într-un accident cu ATV-ul în zona Arieşeni - Vârtop.

 


„Persoana accidentată a fost scoasă din râpă de de o echipă de intervenție şi predată unui echipaj SMURD”, potrivit Salvamont Alba. 

Victima a suferit un traumatism la coloana vertebrală, în zona lombară. Persoana este o tânără de 18 ani din judeţul Timiş.


La Arieşeni se desfăşoară sâmbătă şi duminică „Serbările zăpezii”.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Acţiune contracronometru a salvamontiştilor pentru salvarea unei turiste. Tânăra, „echipată” cu o poșetă și colanți pe munte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter