Actualitate

Mașină răsturnată în șanț, în Cășeiu (Cluj)! Un tânăr și trei copii, transportați la spital.

Un șofer s-a răsturnat cu mașina în șanț în localitatea clujeană Cășeiu. Patru persoane, dintre care trei sunt minori, sunt transportate la spital.

Mașină răsturnată în Cășeiu, în urma unei depășiri / Foto: ISU Cluj Mașină răsturnată în Cășeiu, în urma unei depășiri / Foto: ISU Cluj


 

Pompierii au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Cășeiu. Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj au găsit la fața locului o mașină răsturnată în afara părții carosabile a drumului. 


 

Din fericire, nu au existat victime încarcerate. Conform echipajelor de la fața locului, patru persoane (un tânăr de 20 de an și trei minori) vor fi transportate la spital. 


„În urma accidentului a fost avariată ușor și o autoutilitară. De asemenea, echipajele medicale au acordat îngrijiri unui bărbat de 20 de ani și unui minor. Cei doi vor fi transportați la spital, fiind conștienți și cooperanți (…) Pentru evaluare suplimentară vor fi transportați la spital alți doi minori, la fața locului ajungând și o ambulanță SMURD”, a transmis ISU Cluj.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj a oferit detalii despre cum s-a produs accidentul. Se pare că un tânărul de 20 de ani care a ajuns la spital se angajase în depășirea unei autoutilitare, iar celălalt șofer l-a acroșat în timpul acestei manevre. În mașina aflată în depășire se aflau și cei trei minori.


„La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1C, în localitatea Cășeiu. Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Gherla, care conducea o autoutilitară înspre Dej, ar fi acroșat un autoturism ce se afla în depășirea sa, condus de un tânăr de 20 de ani. În urma impactului, atutoturismul a fost proiectat în afara părții carosabil, răsturnându-se. Atât conducătorul auto de 20 de ani, cât și cei 3 pasageri, cu vârste de 14 și 15 ani, aflați în autoturismul tânărului au necesitat îngrijiri medicale.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. În continuare se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și pentru luare măsurilor legale”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sorina, tânăra dispărută din Cluj-Napoca, a fost găsită moartă pe un deal din Gârbău

Prietenii tinerei dispărute din Cluj-Napoca, apel disperat: „Să ne adunăm în număr cât mai mare! Fiecare ochi contează!”/ UPDATE: A fost găsită moartă.

abonare newsletter