Actualitate

Accident grav între Gilău și Căpușu Mare. Un bărbat a murit și alți doi au ajuns la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, între localitățile Gilău și Căpușu Mare. În accident au fost implicate două mașini.

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, între localitățile Gilău și Căpușu Mare/ Foto: ISU Cluj Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, între localitățile Gilău și Căpușu Mare/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, între localitățile clujene Gilău și Căpușu Mare.

 


Potrivit ISU Cluj, o persoană a rămas încarcerată în mașină.

„Pompierii din cadrul Gărzii Gilău intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Gilău spre Căpușu Mare.
La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate, cu o persoană încarcerată într-unul dintre acestea.
Se acționează pentru descarcerarea și extragerea victimei din autoturism, folosind echipamentele și accesoriile din dotare. Alte două persoane sunt consultate la locul accidentului de către echipajele SAJ. Intervenția este în desfășurare”, a transmis ISU Cluj.


Update, ora 16:47

„Reactualizare accident Gilău: pompierii au extras bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din autoturism. Acesta era în stare de inconștiență și fără semnalele vitale. Au fost aplicate împreună cu echipajul SAJ manevre de resuscitare, însă, din păcate, fără a reuși să readucă semnalele vitale ale bărbatului. Alți doi bărbați au fost consultați de către echipajele SAJ la locul accidentului și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări aceștia erau în stare de conștiență și erau cooperanți”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

10 ani de la tragicul accident aviatic din Apuseni. Dosarul a fost clasat.

Accident cu trei mașini pe strada Paris din Cluj-Napoca. Un tânăr a fost rănit.

abonare newsletter