Actualitate

Incendiul din Gara Cluj-Napoca, pornit de la focul aprins de persoane fără adăpost! Încercau să se încălzească.

Incendiul care a avut loc la două vagoane din Gara Cluj-Napoca a pornit de la focul aprins de persoane fără adăpost, care încercau să se încălzească.

Incendiu la două vagoane, în Gara Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj Incendiu la două vagoane, în Gara Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj

 

 


În această perioadă, afară e frig, iar temperaturile sunt mult prea scăzute pentru persoanele fără adăpost, care încearcă prin orice mijloace să se lupte cu frigul. Acesta a fost cazul și la incendiul izbucnit duminică în doua vagoane din Gara Cluj-Napoca.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins două vagoane dintr-o garnitura dezafectată, garată pe o linie adiacentă din Gara Cluj-Napoca. 


O bărbat a suferit arsuri la nivelul feței și există suspiciuni de intoxicație cu fum, motiv pentru care salvatorii ISU Cluj l-au transportat la spital.

Conform ISU Cluj, cercetările preliminare arată că incendiul a pornit de la focul aprins de persoane fără adăpost, într-unul dintre vagoane, pentru a se încălzi.


Polițiștii au deschis un dosar penal:  „La data de 7 ianuarie, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au demarat cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și vătămare corporală din culpă, ca urmare a unui incendiu care a cuprins două vagoane dezafectate, în gara municipiului Cluj-Napoca. În urma incendiului produs a rezultat rănirea unui bărbat, acesta fiind preluat de echipajele medicale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O mașină a intrat puternic într-un copac, în Cămărașu! Trei tineri de 20 de ani, cu mai multe traumatisme, duși la spital. FOTO

Clujean, mesaj pentru șoferii care parchează în fața casei sale: „De parchezi în poarta mea, se dezumflă roata ta”

Ultimele Stiri
abonare newsletter