Actualitate

Incendiu la Gara Cluj-Napoca. Două vagoane, cuprinse de flăcări. UPDATE: Un bărbat, la spital. VIDEO

Pompierii intervin duminică dimineața la un incendiu produs la două vagoane din Gara Cluj-Napoca.

Incendiu la două vagoane în Gara Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj Incendiu la două vagoane în Gara Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor care au cuprins două vagoane staționate în Gara Cluj-Napoca, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Potrivit salvatorilor, o persoană este consultată de echipajul medical, care va stabili dacă este necesar transportul la spital:


„La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, care acționează în prezent pentru stingerea flăcărilor, ce se manifestă în două vagoane dintr-o garnitura dezafectată, garată pe o linie adiacentă din Gara Cluj-Napoca. O persoană este consultată la fața locului de către un echipaj SAJ și urmează să fie stabilit dacă se impune transportul la spital”, a transmis ISU Cluj.

Totodată, prin dispeceratul comun din cadrul ISU Cluj, a fost anunțată compania națională de căi ferate pentru a se opri alimentarea cu energie electrică a liniilor de înaltă tensiune situate deasupra garniturii de tren. 


UPDATE 1: Un bărbat cu arsuri ușoare și suspiciuni de intoxicație cu fum, transportat la spital: 

„Revenire intervenție pentru stingerea incendiului vagoane dezafectate: incendiul a fost lichidat, iar persoana consultată, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta prezenta arsuri superficiale la nivelul feței și suspiciuni de intoxicație cu fum”, a mai transmis ISU Cluj.


UPDATE 2: Cercetările preliminare arată că incendiul a pornit de la focul aprins de persoane fără adăpost, într-unul dintre vagoane, pentru a se încălzi, transmite ISU Cluj.

UPDATE 3: Polițiștii au deschis un dosar penal.


„La data de 7 ianuarie, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au demarat cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și vătămare corporală din culpă, ca urmare a unui incendiu care a cuprins două vagoane dezafectate, în gara municipiului Cluj-Napoca. În urma incendiului produs a rezultat rănirea unui bărbat, acesta fiind preluat de echipajele medicale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O mașină a intrat puternic într-un copac, în Cămărașu! Trei tineri de 20 de ani, cu mai multe traumatisme, duși la spital. FOTO

Clujean, mesaj pentru șoferii care parchează în fața casei sale: „De parchezi în poarta mea, se dezumflă roata ta”

abonare newsletter