Actualitate

ACCIDENT cu 3 mașini urmat de INCENDIU, în Nădășelu (Cluj)! UPDATE: 4 persoane la spital, trafic blocat pe ambele sensuri.

Un accident rutier s-a produs între trei mașini în zona Nădășelu din județul Cluj și a fost urmat de un incendiu la o mașină. Mai multe ambulanțe sunt la fața locului.

Accident cu trei mașini la ieșire din Nădășelu / Foto: ISU Cluj Accident cu trei mașini la ieșire din Nădășelu / Foto: ISU Cluj

 


Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 Cluj-Napoca și Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Nădășelu, la ieșire spre Zalău, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


În accident au fost implicate trei mașini, iar la unul dintre acestea s-a produs și un incendiu. Din fericire, șoferii și pasagerii acestei mașini au reușit să se autoevacueze. 

La fața locului acționează două autospeciale cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă și, potrivit ISU Cluj, a mai fost solicitată o ambulanță. 


De asemenea, cinci persoane primesc îngrijiri medicale: „Reactualizare: În accident sunt implicate 3 autoturisme, iar 5 persoane primesc îngrijiri medicale. Forțele sunt suplimentate cu încă o ambulanță”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE: Intervenția salvatorilor este în dinamică. Până acum (ora 22:55), doi bărbați și o femeie au fost transportați la spital.


UPDATE 2: Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj a transmis, în jurul orei 23:25, că traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri, având în vedere că intervenția autorităților continuă:

„În jurul orei 21.45 a avut loc un accident rutier pe DN1F, în afara localității Nădășelu. În eveniment au fost implicate 3 autovehicule, iar la acest moment traficul este blocat pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor. În urma evenimentului a izbucnit un incendiu la un autoturism. Echipajele medicale au transportat 3 persoane la spital pentru investigații suplimentare.


UPDATE 3 - ora 23:40: Patru persoane au fost transportate la spital.

„Pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Nădășelu. În accident au fost implicate 3 autoturisme, unul dintre acestea fiind distrus de un incendiu produs din cauza scurgerilor de carburanți. Din fericire, conducătorul autoturismului și pasagerii au reușit să se autoevacueze. De asemenea, nu au existat victime încarcerate în celelalte autoturisme. La spital au fost transportate 4 persoane, conștiente și cooperante. Mai exact, a fost vorba despre 3 bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 40 și 61 de ani. La misiune au luat parte forțe de la Garda de Intervenție Aghireșu, Detașamentul 1 Cluj-Napoca și Detașamentul 2 Cluj-Napoca. Au acționat 2 autospeciale de capacitate medie și modul de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD și 2 de la Serviciul de Ambulanță Județean”, a transmis ISU Cluj.

Mașină distrusă de incendiul pornit în urma accidetului / Foto: ISU Cluj

Traficul s-a reluat la ora 00:12.

CITEȘTE ȘI:

71 de persoane salvate și un mort în accidente pe munte, în decurs de o zi. Au fost urgențe și în Cluj.

Accident între două mașini în Săndulești. UPDATE: Ambii șoferi, transportați la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter