Actualitate

Accident între două mașini în Câmpia Turzii. Trei tineri au ajuns la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, marți seară, în Câmpia Turzii. În urma accidentului, trei tineri au fost transportați la spital.

Două mașini au fost avariate în urma accidentului/ Foto: ISU Cluj Două mașini au fost avariate în urma accidentului/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident a avut loc, marți seară, în Câmpia Turzii.

 


Trei tineri au fost răniți în urma accidentului și transportați la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Câmpia Turzii.
La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea.
Trei tineri, cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.


Polițiștii au transmis cum s-ar fi produs accidentul rutier:

„Din cercetările preliminare s-a constatat că un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, în momentul pornirii de pe loc, în timpul  unei manevre de întoarcere peste marcajul continuu care separă sensurile de mers a fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, care se deplasa în direcția orașului Luduș.
A rezultat rănirea a trei pasageri din autoturismul tânărului de 19 ani. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative”, au adăugat reprezentanții IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în localitatea Mera. Două persoane au fost rănite.

Accident la Izvoru Crișului, pe DN1 Cluj-Oradea. Un bărbat a fost transportat la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter