Actualitate

Microbuz răsturnat pe DN1C, în Jucu de Mijloc. Victimă cu multiple traumatisme, transportată la spital.

Un microbuz a fost avariat, marți dimineața, în localitatea clujeană Jucu de Mijloc, în urma unui accident rutier. Un pasager cu multiple traumatisme a ajuns la spital.

Accident rutier grav în Jucu de Mijloc (Cluj)/Foto: ISU Cluj Accident rutier grav în Jucu de Mijloc (Cluj)/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Jucu de Mijloc, unde au găsit un microbuz și un autoturism avariate. Potrivit Centrului infotrafic, microbuzul s-ar fi răsturnat pe DN1C.

Accident rutier grav în Jucu de Mijloc/Foto: ISU Cluj

 Toți pasagerii din autovehicule erau ieșiți în afara acestora, o singură persoană a solicitat consult medical. Aceasta a fost consultată de către echipajul SMURD.


„Persoana consultată, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost transportată la spital de către echipajul SMURD. Conform primei evaluări aceasta prezintă multiple traumatisme”, transmite ISU Cluj. 

Potrivit Poliției, o șoferiță în vârstă de 30 de ani nu ar fi respectat marcajul longitudinal continuu, intrând pe contrasens. 


„Din cercetările preliminare s-a constatat că o conducătoare auto de 30 de ani, din comuna Jucu, ar fi pătruns pe DN1C de pe DC40, încălcând marcajul  longitudinal dublu continuu, care separă sensurile de mers, moment în care a intrat în coliziune cu un microbuz, condus dinspre Cluj-Napoca spre Gherla, de un bărbat de 26 de ani, din județul Botoșani”, informează IPJ Cluj. 

În urma impactului a rezultat rănirea unui bărbat de 54 de ani, din județul Iași, pasager în microbuz.


Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Microbuz distrus de flăcări.

Ultimele Stiri
abonare newsletter