Actualitate

Incendiu pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Microbuz distrus de flăcări.

Un microbuz a luat foc pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca și a fost distrus în totalitate de flăcări.

Microbuz distrus de flăcări într-o parcare privată din Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj Microbuz distrus de flăcări într-o parcare privată din Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj

 

Pompierii au intervenit luni pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un microbuz.


 

Potrivit salvatorilor, microbuzul, care se afla într-o parcare privată, era în mare parte cuprins de flăcări și exista posibilitatea ca acestea să se extindă la alte mașini:


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul după-amiezii pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un microbuz, staționat într-o parcare privată de pe str. Traian Viua din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului a acționat o autospecială pentru stingerea incendiilor, al cărei echipaj a găsit autovehiculul cuprins în mare parte de flăcări, cu posibilitatea de extindere la alte două autoturisme staționate în apropierea microbuzului. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar intervenția pompierilor a împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un perete s-a prăbușit la internatul unui liceu din Harghita! Copii prinși sub dărămături.

Accident rutier în apropiere de Piața Mărăști. Bărbat rănit, transportat la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter