Actualitate

Accident rutier în apropiere de Piața Mărăști. Bărbat rănit, transportat la spital.

Un accident rutier s-a produs luni seara în apropiere de Piața Mărăști. În urma impactului, un bărbat rănit a fost transportat la spital.

Accident rutier în apropiere de Piața Mărăști/Foto: monitorulcj.ro Accident rutier în apropiere de Piața Mărăști/Foto: monitorulcj.ro

 

 


Un accident rutier s-a produs în seara zilei de luni în apropiere de Piața Mărăști. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate. 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul serii la un accident petrecut pe B-dul 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca. 

Accident rutier în apropiere de Piața Mărăști/Foto: monitorulcj.ro

 


La fața locului au fost alocate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea. 

„Două persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate”, potrivit ISU Cluj. Conform primei evaluări, acesta prezenta afecțiuni ușoare.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Patru mașini avariate, în urma unui accident rutier în Dej. O femeie, transportată la spital.

abonare newsletter