Actualitate

Alin Tișe, șeful Consiliului Județean Cluj: „Drumurile județene sunt pregătite pentru venirea iernii”

În România vor fi temperaturi mai scăzute de săptămâna viitoare. Autoritățile anunță că drumurile județene din Cluj sunt pregătite pentru venirea iernii.

Drum județean din Băișoara, verificat de autorități / Foto: Alin Tișe - Facebook Drum județean din Băișoara, verificat de autorități / Foto: Alin Tișe - Facebook

 

 


Șeful Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat că drumurile judetețene sunt pregătite pentru perioada următoare, în care temperaturile vor fi mai scăzute și se vor semnala ninsori.

„Drumurile județene sunt pregătite pentru venirea iernii. Se anunță ninsori și temperaturi scăzute în zilele următoare, tocmai de aceea am verificat astăzi starea drumului județean din localitatea Băișoara”, a transmis Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


Potrivit unei prognoze a Administrației Naționale de Meteorologie, temperaturile vor fi mai mici decât cele specifice pentru săptămâna 27.11.2023 – 04.12.2023, fiind mai accentuate în jumătatea nordică a țării. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Avertizarea de cod galben de viscol, în Cluj! Vizibilitate scăzută pe drum.

Ministrul de Interne, mesaj către români: „Cei care vor să se deplaseze în următoarele 24-48 de ore, să rămână acolo unde sunt”

Ultimele Stiri
abonare newsletter