Actualitate

Biciclist, la un pas să fie lovit de o mașină pe Calea Mănăștur: „Și începător, poliția unde este?” - VIDEO

Un biciclist a fost la un pas să fie lovit de un șofer, la ieșire de podul din Mănăștur. Șoferul care avea și semn de începător, și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Biciclistul, la un pas să fie lovit/ Foto: captură ecran video Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Biciclistul, la un pas să fie lovit/ Foto: captură ecran video Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Un biciclist a fost la un pas să fie lovit de o mașină pe podul din Mănăștur.

 


Din imaginile surprinse de un alt participant la trafic se poate observa cum șoferul urcă de pe bretea de lângă pod și este foarte aproape să îl lovească pe biciclist care se sprijină de mașină ca să nu cadă.

„Pot să înțeleg că pe mine nu m-ai văzut, dar cu biciclistul ce ai avut?”, a scris șoferul care a încărcat filmarea.


Filmarea a strâns zeci de reacții din partea șoferilor, care cereau amendarea șoferului începător și luarea permisului.

„Și începător poliția unde-i bine că ia permise pe nimic, dar ăsta că omoară oameni mai are drept de circulație”, „Nu are nici o scuză ,avea cedează trecere acolo”, „Întorsul capului să vezi unghiul mort...obligatoriu în alte țări..pici examenul dacă nu o faci...aici nu se predă la școala de șoferi probabil..evident dacă întorcea și capul vedea biciclistul... felicitări biciclistului oricum”, sunt câteva dintre comentarii.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

La un pas de tragedie! Șofer ucrainean beat, circula haotic pe Autostrada A2. Acesta transporta o cisternă cu 20 de tone de GPL. VIDEO

abonare newsletter