Actualitate

Bărbat în vârstă de 39 de ani, înjunghiat de fratele său după o ceartă. Victima a ajuns la spital

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost transportat la spital, sâmbătă, după ce a fost înjunghiat de fratele său.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost transportat la spital, sâmbătă, după ce a fost înjunghiat de fratele său/ Foto: depositphotos.com Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost transportat la spital, sâmbătă, după ce a fost înjunghiat de fratele său/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost transportat la spital, sâmbătă, după ce a fost înjunghiat de fratele său, în urma unor discuţii în contradictoriu a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov.

 


Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov transmis agerpres.ro, sâmbătă, în jurul orei 13,59, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în localitatea Cernica, pe fondul unor discuţii contradictorii, un bărbat a fost agresat fizic, prin înjunghiere, de către fratele său.

CITEȘTE ȘI:
Bărbat în stare gravă după ce a fost lovit de o stâncă în zona Cheile Bicazului

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Pantelimon, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, context în care au stabilit identitatea celor doi bărbaţi, menţionează sursa citată.


Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale victimei, în vârstă de 39 de ani, după care a transportat victima la spital, se precizează în comunicat.

Bărbatul, de 46 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate, se află în custodia poliţiştilor, urmând să fie condus la sediul unităţii de poliţie, pentru continuarea activităţilor procedurale, informează Inspectoratul.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Fiul unei foste procuroare DIICOT și-a împușcat prietenul care l-a înjunghiat, în Constanța

Bărbat, arestat preventiv pentru că și-a strâns de gât și înjunghiat concubina. Femeia a scăpat cu viață

abonare newsletter