Actualitate

Tânărul care a distrus cu o trotinetă un BMW a fost reținut. Vinovatul a stat internat la Psihiatrie

Un tânăr de 25 de ani a distrus un apartament din Mănăștur, o mașină și a făcut ravagii într-un supermarket, la raioanele de băuturi alcoolice. Acesta a fost într-un final arestat.

Mașină BMW, distrusă pe Calea Mănăștur cu o trotinetă / Foto: INFO Trafic jud. Cluj - Facebook Mașină BMW, distrusă pe Calea Mănăștur cu o trotinetă / Foto: INFO Trafic jud. Cluj - Facebook

 

Un tânăr din Suceava, care a furat dintr-un magazin, a produs distrugeri într-un apartament și a distrus un BMW cu o trotinetă electrică a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni.


 

 El a fost prins în data de 25 octombrie, dar până acum a fost internat la Psihiatrie.


CITEȘTE ȘI:
BMW distrus cu o trotinetă de un tânăr de 25 de ani, pe Calea Mănăștur! Vinovatul a fost internat la Psihiatrie

„Ca urmare a evenimentului din data de 25 octombrie a.c. în care un tânăr de 25 de ani, din județul Suceava, a fost depistat de polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca și condus la o unitate medicală, unde a rămas internat, după ce ar fi comis mai multe fapte de distrugere atât într-un apartament, cât și în alte spații publice din municipiul Cluj-Napoca, ieri, 2 noiembrie a.c., polițiștii au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele acestuia.
În continuarea verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că în data de 25 octombrie a.c., tânărul ar fi săvârșit 6 acte materiale de distrugere în urma cărora au fost raportate prejudicii în valoare de 11.000 de lei și ar fi sustras produse alimentare în valoare aproximativă de 70 de lei.
Totodată ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, furt și tulburarea ordinii și liniștii publice, toate în formă continuată”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un drogat a furat o mașină din Turda și a condus-o până la Cluj. A stat la Psihiatrie căteva zile și acum e după gratii!

Hoți de biciclete, reținuți de polițiștii clujeni. Ambii suspecți sunt minori

Ultimele Stiri
abonare newsletter