Actualitate

Un drogat a furat o mașină din Turda și a condus-o până la Cluj. A stat la Psihiatrie căteva zile și acum e după gratii!

Un bărbat a furat o mașină de pe stradă din Turda, care avea cheile în contact, și a condus-o până la Cluj-Napoca, în timp ce se afla sub influența drogurilor.

Un bărbat care a furat o mașină din Turda, prins pe Calea Turzii din Cluj-Napoca / Foto: Google Maps Un bărbat care a furat o mașină din Turda, prins pe Calea Turzii din Cluj-Napoca / Foto: Google Maps

 

 


În urmă cu câteva zile, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj a transmis că un bărbat a furat o mașină și a condus-o până la Cluj-Napoca, unde a fost interceptat de polițiști. 

 


Potrivit primelor informații, bărbatul a fost testat pentru consumul de droguri, iar rezultatele au indicat o posibilă prezență a substanțelor psihoactive în organism.

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 17.50, Poliția municipiului Turda a fost sesizată cu privire la furtul unui autoturism din municipiu.  În baza sesizării, polițiștii au efectuat, cu celeritate, verificări în teren, fiind obținute informații că acesta se îndreaptă înspre municipiul Cluj-Napoca.  În acest context, a fost organizat un filtru rutier, autoturismul în cauză fiind interceptat la scurt timp de la sesizare, de către echipajul Secției 6 Poliție Cluj-Napoca, pe strada Calea Turzii, din Cluj-Napoca. Polițiștii au constatat că la volan se afla un bărbat, de 41 de ani, din Turda. Din primele cercetări a reieșit că acesta a sustras autoturismul, aflat parcat pe marginea părții carosabile, neasigurat și cu cheile în contact. La testarea cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a transmis IPJ Cluj, marți, în data de 17 octombrie.


CITEȘTE ȘI:
Șofer drogat și fără permis, prins în trafic la volanul unei mașini cu numere false, în Florești. Bărbatul a fost arestat

 

A fost arestat prevetiv

La cinci zile distanță, polițiștii au revenit cu o actualizare. Astfel, după ce a fost interceptat de polițiști pe Calea Turzii, bărbatul a fost dus la spital, unde a fost și internat până pe 19 octombrie, când polițiștii l-au reținut.

Ziua următoare, bărbatul a fost prezentat magistraților din Turda, care au decis să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.


„În data de 19 octombrie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 41 de ani, din Turda, care la data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 17.50, a sustras un autotursim din Turda, fiind interceptat de un echipaj de poliție în municipiul Cluj-Napoca. În toată această perioadă, bărbatul a fost internat într-o unitate medicală de specialitate din Cluj-Napoca. Ulterior, la data de 20 octombrie, în baza probelor administrate în dosarul penal, polițiștii l-au prezentat pe acesta magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, care au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au declarat reprezentanții IPJ sâmbătă, pe 21 octombrie.

Potrivit surselor monitorulcj.ro, bărbatul a avut un rezultate pozitiv la o substanța psihoactivă în urma analizelor. În urma acestor rezultate și a comportamentului, bărbatul a fost internat la Psihiatrie. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL. Traficul a fost blocat între Cluj-Napoca și Turda! UPDATE: Un șofer a murit

Cum s-a petrecut accidentul mortal pe drumul Cluj-Turda? Șoferul a fost ARUNCAT din mașină

abonare newsletter