Actualitate

Șofer MORT DE BEAT, la volan pe o stradă din Dej! N-a mai văzut drumul și a intrat într-o mașină

Un bărbat s-a urcat la volan cu o alcoolemie record. Acesta pe lângă că era băut, a provocat și un accident.

Un bărbat s-a urcat la volan cu o alcoolemie record. Acesta pe lângă că era băut, a provocat și un accident/ Foto: pixabay.com Un bărbat s-a urcat la volan cu o alcoolemie record. Acesta pe lângă că era băut, a provocat și un accident/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat de 53 de ani a fost reținut și ulterior arestat preventiv după ce a condus beat și a provocat un accident.  


Acesta a fost depistat cu o alcoolemie de 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.


„La data 2 noiembrie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej – Biroul Rutier, în baza materialului probator administrat, au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 53 de ani, cercetat pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Cel în cauză este cercetat pentru infracțiunea menționată mai sus, după ce la data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs pe strada Traian din municipiul Dej, având o alcoolemie de 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, în data de 3 noiembrie a.c., bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Dej, care au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat prins băut la volan, deși avea permisul suspendat pentru conducere sub influența alcoolului

Băut și fără permis, la volanul unei mașini furate. A fost prins cu focuri de armă

abonare newsletter