Actualitate

Zi plină de accidente în Cluj. Pieton, LOVIT MORTAL de un camion în localitatea Mihai Viteazu - FOTO

Un accident mortal a avut loc, miercuri, în localitatea Mihai Viteazu, județul Cluj. Un pieton a fost lovit mortal de un camion.

Un pieton a fost lovit mortal/ Foto: ISU Cluj Un pieton a fost lovit mortal/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un bărbat a fost lovit mortal de un autocamion în localitatea Mihai Viteazu.

 


Din nefericire, acesta avea leziuni incompatibile cu viața.

„Echipajele noastre au ajuns la fața locului, fiind vorba despre un pieton accidentat mortal de un autocamion. Victima prezintă leziuni incompatibile cu viața, fiind vorba despre un bărbat”, a transmis ISU Cluj.


Update ora 9:55

„La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 08.45, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN75, în localitatea Mihai Viteazu.
Din cercetările preliminare, polițiștii au constatat că un bărbat, de 81 de ani, ar fi traversat neregulamentar partea carosabilă, moment în care a fost accidentat de un autocamion, condus de un bărbat de 51 de ani, pe direcția Turda spre Câmpeni.
În urma evenimentului, din nefericire, pietonul a decedat. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. În continuare se efecutează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și pentru luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident grav în Vultureni! O autoutilitară a intrat într-un copac și două persoane au fost rănite. A intervenit elicopterul SMURD - FOTO

Accident cu 4 mașini pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca. Un șofer a încercat să evite accidentul și a lovit un taxi.

Accident pe Valea Chintăului! O persoană a fost transportată la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter