Actualitate

Accident cu 4 mașini pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca. Un șofer a încercat să evite accidentul și a lovit un taxi.

Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca. În accident au fost implicate patru mașini.

Serviciul de ambulanță/Foto: Voluntari SAJ Cluj - Facebook Serviciul de ambulanță/Foto: Voluntari SAJ Cluj - Facebook

 

 


Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe strada Horea din Cluj-Napoca.

 


În accident au fost implicate patru mașini, iar din fericire au rezultat doar pagube materiale.

„Referitor la accidentul de pe strada Horea din Cluj-Napoca, au fost 4 autoturisme implicate, însă din fericire au rezultat doar pagube materiale. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ”, a transmis ISU Cluj.


„La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 07.30, a fost înregistrat un accident rutier pe strada Horea din Cluj-Napoca, în urma căruia 4 autoturisme au fost avariate.
Din primele verificări a reieșit că a fost produsă o coliziune față-spate între 2 autoturisme, iar ulterior, un conducător auto, de 40 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi încercat să evite coliziunea cu cele două autovehicule și ar fi acroșat unul dintre acestea, iar mai apoi un taximetru. În urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident pe Valea Chintăului! O persoană a fost transportată la spital

Accident între o mașină și o motocicletă, pe strada Oașului! Motociclistul, transportat la spital.

abonare newsletter