Actualitate

Lucrări de întreținere pe un drum județean de lângă Mărișel, una dintre cele mai spectaculoase zone ale Clujului

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere pe lotul 1 al drumului județean DJ 107T Mărișel, un drum care străbate o zonă spectaculoasă a Clujului.

DJ 107T Marisel, lot 1 - un drum care străbate una dintre cele mai frumoase zone din Cluj / Foto: CJ Cluj DJ 107T Marisel, lot 1 - un drum care străbate una dintre cele mai frumoase zone din Cluj / Foto: CJ Cluj

 

 


Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere curentă și periodică pe drumul județean DJ 107T Mărișel, mai exact pe sectorul de drum situat pe raza Lotului 1.

 


Acestea vizează tronsonul în lungime de 5 kilometri cuprins între kilometrul 0+000 și kilometrul 5+000.

„Îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie pe drumul județean DJ 107T este importantă deoarece acesta traversează una dintre cele mai spectaculoase zone ale județului și oferă o rută alternativă din Someșu Rece pe direcția Mărișel”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


Vor fi executate, astfel, operațiuni de remediere a zonelor deteriorate prin plombări ale gropilor cu îmbrăcăminți asfaltice, colmatarea rosturilor, tratarea burdușirilor și a tasărilor, dar și lucrări de asigurare a scurgerii apelor din zona drumului prin curățarea și desfundarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor.

„Reamintim în acest context faptul că forul administrativ județean a demarat, recent, lucrări și pe raza Lotului 2 al acestui drum, pe tronsonul  cuprins între kilometrul 8+000 și kilometrul 23+600 al drumului județean DJ 107T. Lucrările aflate în derulare pe tronsonul situat pe raza Lotului 2 se vor finaliza cu asfaltarea unui sector de drum în lungime de 3,2 kilometri”, a transmis CJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Drumul turistic care leagă Gilău de Mărișel a fost asfaltat. FOTO

Inedit! Comunele Râșca și Mărișel își vor acoperi consumul de energie electrică din sursă solară

Ultimele Stiri
abonare newsletter