Actualitate

Accident lângă Cojocna, din cauza unei depășiri ilegale! Patru adulți și un copil de 5 ani, duși la spital

Un accident grav a avut loc între Cojocna și Iuriu de Câmpie, județul Cluj, din cauză că unul dintre șoferii implicați a făcut o depășire neregulamentară.

Accident în comuna Cojocna cu 5 victime / Foto: ISU Cluj Accident în comuna Cojocna cu 5 victime / Foto: ISU Cluj

 

 


Poliția și pompierii au intervenit la un accident rutier petrecut între două mașini, între satele Cojocna și Iuriu de Câmpie. Mai exact, unul dintre șoferi a făcut o depășire ilegală și a intrat într-o altă mașină care se apropia de pe sensul opus.

Mașini distrusă în accident la Cojocna / Foto: ISU Cluj

„La data de 21 octombrie, în jurul orei 14.30, a fost înregistrat un accident rutier pe DJ161A, între localitățile Cojocna și Iuriu de Câmpie. Din primele cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat, de 30 de ani, care circula cu autoturismul înspre localitatea Iuriu de Câmpie, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din sensul opus. În urma evenimentului, ambii conducători, cât și 4 pasageri au necesitat îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul în zonă a fost restricționat aproximativ o oră și 30 de minute”, potrivit IPJ Cluj. 


CITEȘTE ȘI:
Un șofer beat criță a ucis un copil pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului. Judecătorii îl scot din arest.
Un drogat a furat o mașină din Turda și a condus-o până la Cluj. A stat la Psihiatrie căteva zile și acum e după gratii!

 

Accident între două mașini la Cojocna / Foto: ISU Cluj

Potrivit salvatorilor ISU Cluj, cinci persoane au fost transportate la spital, între care se afla un minor de 5 ani. 


„La fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și trei echipaje SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea. Cinci persoane au fost consultate de către echipajele SAJ, dintre un minor de cinci ani, care ulterior au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Conform primelor evaluări acestea prezentau afecțiuni ușoare. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL. Traficul a fost blocat între Cluj-Napoca și Turda! UPDATE: Un șofer a murit

Cum s-a petrecut accidentul mortal pe drumul Cluj-Turda? Șoferul a fost ARUNCAT din mașină

abonare newsletter