Actualitate

Incendiu într-un bloc din Mănăștur! 500 kg de gunoaie ardeau la subsolul clădirii. FOTO

Un incendiu a izbucnit sâmbătă în subsolul unui bloc de locuințe din cartierul Mănăștur. Focul ar fi fost pornit de persoane fără adăpost.

Incendiu la un bloc din Mănăștur / Foto: ISU Cluj Incendiu la un bloc din Mănăștur / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit sâmbătă pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un subsol al unui bloc de locuințe situat pe strada Bucegi din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au intervenit la un accident în Mănăștur / Foto: ISU Cluj

Flăcările au pornit de la sute de kilograme de gunoaie depozitate în subsolul clădirii. Focul ar fi fost aprins de niște persoane fără adăpost. 


Gunoaie la subsolul blocului / Foto: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea flăcărilor care au cuprins mai multe deșeuri, acumulate într-un spațiu dezafectat, situat în subsolul unui bloc de locuințe de pe strada Bucegi din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului au acționat o autospecială pentru stingerea incendiilor și, preventiv, un echipaj SMURD, unde au găsit o cantitate de aproximativ 500 kg de deșeuri care ardeau într-una dintre cele trei încăperi ale subsolului blocului de locuințe.

Pompierii au lichidat flăcările în aproximativ 40 de minute, după care au acționat pentru identificarea și stingerea focarelor ascunse. Nu s-au înregistrat persoane care să solicite consult medical, iar flăcările au pornit, cel mai probabil, de la focul lăsat aprins de persoane fără adăpost”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

A murit Nea Sandu, care și-a dedicat viața clubului CFR Cluj! „Jucător, conducător, antrenor, prieten! Vei fi mereu alături de noi”

Accident MORTAL. Traficul a fost blocat între Cluj-Napoca și Turda! UPDATE: Un șofer a murit

abonare newsletter