Actualitate

Un șofer a făcut praf panoul cu prețurile într-o benzinărie de pe Calea Turzii - FOTO

Un accident rutier a avut loc, duminică seară, pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. Un șofer a intrat în plin în panoul cu prețurile într-o benzinărie.

Un accident rutier a avut loc, duminică seară, pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj Un accident rutier a avut loc, duminică seară, pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj

 

Un șofer a provocat duminică seară un accident pe Calea Turzii.


 

Acesta a intrat cu mașina în panoul care indică prețurile din benzinărie.


Un accident rutier a avut loc, duminică seară, pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut pe Calea Turzii, în apropierea unei benzinării. La fața locului, echipajele operative au găsit un autoturism avariat, însă din fericire nu au existat victime. Astfel, pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin decuplarea bornelor autoturismului. La intervenție a luat parte și o ambulanță SAJ”, a transmis ISU Cluj.

„La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 20.15, a fost înregistrat un eveniment rutier pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 24 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul înspre localitatea Feleacu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare în condiții de carosabil umed, părăsind partea carosabilă, ulterior acroșând un panou electric dintr-o stație de carburanți.
În urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a adăugat IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Viișoara, provocat de un șofer băut. Acum are dosar penal

Strigăt de disperare! Un tânăr motociclist din Cluj-Napoca are nevoie urgentă de ajutor. A fost rănit grav într-un accident rutier

abonare newsletter