Actualitate

Accident rutier în Viișoara, provocat de un șofer băut. Acum are dosar penal

Un șofer rupt de beat a intrat cu mașina pe contrasens, provocând un accident rutier. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Control în trafic cu aparatul etilotest/Foto: IPJ Cluj Facebook.com Control în trafic cu aparatul etilotest/Foto: IPJ Cluj Facebook.com

 

 


Joi, în jurul orei 19:50, polițiștii Câmpia Turzii au fost sesizați despre un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs în localitatea Viișoara.

 


„Din cercetările efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 62 de ani, din comuna Ceanu Mare, în timp ce conducea un autoturism înspre localitatea Tritenii de Jos, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism”, informează, vineri, IPJ Cluj. 

În urma testării efectuate de polițiști, șoferul s-a dovedit a fi sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,86 mg/l. 


„În urma testărilor cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 62 de ani a fost înregistrată alcoolemia de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat”, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


 Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nu s-a învățat minte. A rămas fără permis, dar a condus mort de beat prin Câmpia Turzii

abonare newsletter