Actualitate

Percheziții în Cluj și alte județe din țară într-un dosar de trafic de droguri. Distribuiau cocaină pe stradă, în zonele frecventate de tineri

Percheziții în Cluj, Timișoara și Mehedinți la traficanții de droguri. Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce transporta cocaină pentru a o distribui pe stradă. Mai multe persoane au fost reținute.

Droguri confiscate de polițiști/Foto: Poliția Română Droguri confiscate de polițiști/Foto: Poliția Română

 

 


Poliţiştii și procurorii au efectuat nouă percheziţii - cinci în judeţul Timiş, trei în judeţul Cluj şi una în Mehedinţi, pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri de risc şi mare risc.

 


Pocurorii DIICOT au pus în executare, joi, şapte mandate de aducere, în urma audierilor care au avut loc într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc, în care au fost efectuate nouă percheziţii pentru destructurarea reţelei infracţionale.

Şase bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în cursul zilei vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, potrivit Poliției Române


În cadrul acestor activităţi, înainte de a descinde la locaţiile percheziţionate, a fost realizată o prindere în flagrant delict. Astfel, cu sprijinul poliţiştilor rutieri din cadrul Poliţiei Timişoara, un bărbat a fost depistat la volanul unui autoturism, în municipiul reşedinţă, asupra acestuia fiind găsite diverse cantităţi de droguri, respectiv cocaină, ulterior acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.

„În fapt, membrii grupării ar fi distribuit la nivel stradal (în special în zonele frecventate de tineri) cocaină, 3CMC, comprimate de ecstasy, metamfetamină şi canabis”, arată sursa citată. 


În urma descinderilor, efectuate cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, la mai multe locaţii au fost identificate cantităţi importante de droguri, fiind ridicate 1,05 kg de cocaină, 1,1 kg de 3CMC, 600 de grame de canabis, 9 comprimate de ecstasy, 2 timbre LSD, 3 farfurii cu urme de substanţe pulverulente, 3 carduri şi 2 paie cu urme de substanţă pulverulentă, 1.275 de euro, 600 de dolari, 9.600 de lei şi 10 telefoane mobile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții în Cluj și alte județe din țară, la un grup infracțional organizat specializat în trafic de droguri. Comercializau substanțe psihoactive în zona școlilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter