Actualitate

Dragi părinți și micuți entuziaști, sunteți așteptați la Marea Deschidere Jacadi în Iulius Mall Cluj-Napoca! (P)

Ne bucurăm să vă anunțăm cu entuziasm că marea zi a deschiderii magazinului Jacadi în Iulius Mall din Cluj-Napoca, se apropie cu pași rapizi!

 

Pe data de 14 octombrie, vă invităm să veniți alături de noi pentru a ne bucura împreună această ocazie specială.


Am pregătit cu atenție un eveniment cu adevărat memorabil pentru toată familia, unde veți putea descoperi colecția noastră de îmbrăcăminte premium pentru copii și nu numai. Până la 18:00, suntem nerăbdători să vă întâmpinăm și să vă facem ziua mai specială.

Detaliile evenimentului 


- Data: 14 octombrie
- Ora: 10:30 - 18:00
- Locul: Iulius Mall, Cluj-Napoca

Iată la ce puteți aștepta 


- Activități pentru copii: De la 11:00 la 15:00, cei mici se vor bucura de activități amuzante și captivante, pregătite special pentru ei. Ei vor fi în centrul atenției noastre, iar zâmbetele lor vor fi cele mai mari realizări ale zilei!

- Lansarea colecției „Champs de Mars: Pentru cei mari, avem o surpriză deosebită – lansarea colecției noastre elegante, „Champs de Mars”. Descoperiți cele mai noi tendințe în modă pentru copii și completați garderoba micuților voștri cu articole de îmbrăcăminte sofisticate și rafinate.


- Voucher de 1000 de lei: Da, ați auzit bine! Participând la eveniment, aveți șansa de a câștiga un voucher generos în valoare de 1000 de lei pentru cumpărături. Imaginați-vă câte lucruri minunate puteți adăuga în garderoba copilului dumnevoastră cu acest voucher special!

- Surprize pentru primii 50 de clienți: Primii 50 de clienți vor fi răsplătiți cu surprize speciale. Veniți devreme și bucurați-vă de o atenție specială din partea noastră.


Haideți să ne bucurăm împreună de acest moment minunat! 

Alăturați-vă nouă la Marea Deschidere Jacadi în Iulius Mall, Cluj-Napoca, și bucurați-vă de o zi de shopping plină de bucurie și surprize pentru toată familia. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm și să vă oferim o experiență de cumpărături unică!

Cu drag,

Echipa Jacadi

 

CITEȘTE ȘI:

E timpul pentru „My first day of school” și la Iulius Mall Cluj. Echipează-te pentru un nou an școlar, descoperă povești despre prima zi și câștigă premii! (P)

Organizarea nunții perfecte începe la Wedding Days din Iulius Mall Cluj. Vino să descoperi cele mai noi concepte în materie de evenimente! (P)

abonare newsletter