Actualitate

Vreme frumoasă și maxime de 25 de grade la început de octombrie. Cum va fi vremea în Cluj?

Vreme caldă la început de octombrie, cu maxime de 25 de grade Celsius și cer preponderent senin. Vezi cum va fi vremea în Cluj.

Vreme frumoasă la început de octombrie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Vreme frumoasă la început de octombrie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Luni, 2 octombrie 2023, temperaturile se vor încadra în normalul perioadei în toată țara. Dimineața și seara temperaturile scad substanțial, iar pe parcursul zilei vremea se încălzește. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în regiunile sudice și la munte, unde izolat va ploua slab. Temperaturile maxime vor fi de 18-25 de grade Celsius, iar cele minime între 2 și 15 grade Celsius.

 


În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer parțial senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.

Zilele următoare vor aduce o vreme răcoroasă, iar maximele zilei nu vor trece de 23 de grade Celsius. 


Marți, în Cluj, maxima zilei va fi de 22 de grade Celsius, iar temperaturile minime se vor încadra în jurul valorii de 8 grade Celsius. 

Pe parcursul săptămânii cerul va rămâne predominant senin, cu înnorări locale și condiții de ceață dimineața, iar maximele nu vor trece de 19 grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Vremea se răcește în Cluj-Napoca! Maximele nu vor depăși 23 de grade Celsius

abonare newsletter