Actualitate

Vremea se răcește în Cluj-Napoca! Maximele nu vor depăși 23 de grade Celsius

Vara s-a terminat, iar temperaturile au început să scadă. Vremea va fi răcoroasă în următoarele zile în Cluj-Napoca.

Vremea se răcește în Cluj-Napoca/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Vremea se răcește în Cluj-Napoca/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Potrivit prognozei Accuweather temperaturile vor scădea simțitor, comparativ cu celelalte zile.

 


De asemenea, ploaia își va face simțită prezența pe arii restrânse.

Prognoza meteo în Cluj-Napoca

Luni, 2 octombrie, soarele va fi ascuns în nori, cerul fiind acoperit în proporție de 32%. Maxima zilei va fi de 21 de grade Celsius, în timp ce minimele vor coborî la valoarea de 7 grade Celsius. Vântul va sufla cu putere pe tot parcursul zilei (30 km/h).


Marți, 3 octombrie, maxima zilei va fi de 23 de grade Celsius. Soarele va fi ascuns printre nori, cerul fiind acoperit în proporție de 17% de nori, iar șansele de ploaie sunt 4%.

Miercuri, 4 octombrie, cerul va fi în mare parte acoperit de nori, iar șansele de precipitații cresc la 25%. Maximele vor ajunge la valoarea de 23 de grade Celsius, iar pe timpul nopții sunt așteptate 10 grade Celsius


Joi, 5 octombrie, maxima zilei va ajunge la 21 de grade Celsius, iar minima va coborî la valoarea de 7 grade Celsius. De asemenea, cerul va fi în mare parte acoperit de nori.

Vineri, 6 octombrie, soarele va fi scump la vedere, cerul fiind acoperit de nori în proporție de 70%. Maxima zilei va fi de 20 de grade Celsius, iar minima de doar 7 grade.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Furtunile fac ravagii în iulie. Peste 25.000 de români au rămas fără curent din cauza vijeliilor

Ploile fac ravagii în jud. Cluj! Un drum e blocat de aluviuni, o locuință e inundată. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter