Actualitate

Mașină răsturnată în Poieni. Un bărbat a ajuns de urgență la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, 30 septembrie, în localitatea Poieni, județul Cluj. O mașină s-a răsturnat și s-a oprit în gardul unei case.

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, 30 septembrie, în localitatea Poieni/ Foto: ISU Cluj Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, 30 septembrie, în localitatea Poieni/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, 30 septembrie, în localitatea Poieni.

CITEȘTE ȘI:
Imagini de la accidentul tragic de pe strada Fabricii de Zahăr. Bărbat, lovit mortal de un tren. VIDEO

În urma accidentului un bărbat a ajuns la spital.


Mașină răsturnată în Poieni/ Foto: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Poieni. În accident a fost implicat un singur autoturism, care era răsturnat atunci când au ajuns echipajele operative la fața locului. Din fericire, nu au existat victime încarcerate, iar doi bărbați au primit îngrijiri medicale. În cele din urmă, unul dintre aceștia, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost transportat la spital. La misiune au luat parte, din partea ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Update, ora 14:01


„La data de 30 septembrie, în jurul orei 12.00, a fost înregistrat un accident rutier, pe sectorul de drum DN1-E60, în localitatea Poieni.
Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 53 de ani, din județul Sibiu, care circula cu autoturismul înspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând parapetul din sensul opus, ulterior răsturnându-se în fața unui imobil, unde a accidentat un bărbat de 62 de ani. În urma impactului, bărbatul de 62 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.
Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și în vederea luării măsurilor legale”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Accident între 3 mașini, în Livada! De vină ar fi fost un șofer în vârstă de 19 ani

Accident fatal. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren, în apropierea străzii Fabricii de Zahăr

Ultimele Stiri
abonare newsletter