Actualitate

Tânăra DJ din Cluj care a murit în Mamaia era cazată la un bărbat pe care îl știa de pe TikTok. Cum cred polițiștii că a murit

Laura Roșca, originară din județul Cluj și cunoscută ca „DJ Lalla”, s-a cazat la un bărbat din Mamaia pe care îl cunoștea de pe TikTok, înainte să fie găsită moartă pe plajă.

Laura Roșca din județul Cluj, cunoscută ca DJ Lalla, găsită moartă la mare / Foto: Facebook Laura Rosca Laura Roșca din județul Cluj, cunoscută ca DJ Lalla, găsită moartă la mare / Foto: Facebook Laura Rosca

 

 


O tânără a fost găsită moartă pe plajă, joi, în staţiunea Mamaia. Ea a fost identificată ca fiind Laura Roşca, de 34 de ani, din Turda, județul Cluj. Tânăra este cunoscută în lumea muzicii drept DJ Lalla şi avea o emisiune la un post de radio din Bucureşti.

 


Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în jurul orei 10:20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă.

Laura a ajuns la mare în urmă cu câteva zile, când s-a cazat la un bărbat pe care l-a cunoscut pe TikTok. Bărbatul le-a spus polițiștilor că ultima oară când au vorbit, Laura i-ar fi spus că merge să vadă răsăritul. 


Potrivit surselor g4media.ro, principala ipoteză în ceea ce privește moartea artistei este sinuciderea. Recent, tânăra a dat semne pe rețelele de socializare că se luptă cu depresia. Deși nu au fost găsite urme de violență pe corpul său, în plămânii Laurei a fost găsită apă, scrie sursa citată.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

DJ-iță din Turda cu zeci de mii de followeri, găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Fanii tinerei, mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare

Tânăra judecătoare din Cluj găsită moartă în casă ar fi făcut supradoză de antidepresive cu somnifere

Ultimele Stiri
abonare newsletter