Actualitate

Șoferi fără permis și cu numere de înmatriculare false, pe drumurile din Cluj. Bărbat reținut de polițiști.

Un bărbat de 29 de ani a fost reținut de oamenii legii, după ce a fost surprins în trafic deși nu avea permis de conducere, iar numerele de înmatriculare ale autovehiculului erau false.

Șoferi fără permis, depistați în trafic de oamenii legii/Foto: IPJ Cluj Facebook.com Șoferi fără permis, depistați în trafic de oamenii legii/Foto: IPJ Cluj Facebook.com

 

 


Joi, polițiștii clujeni au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 29 de ani, din comuna Călățele, cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 


Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, bărbatul a fost depistat în trafic de polițiști, în seara zilei de miercuri, pe DN1R, în localitatea Călățele, în timp ce conducea autoturismul în direcția localității Beliș. 

„La controlul efectuat, polițiștii au constatat că acesta nu este posesorul unui permis de conducere și că pe autovehicul erau montate plăcuțe cu număr de înmatriculare ce figurau ca fiind atribuite unui alt autovehicul”, informează IPJ Cluj. 


Polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele bărbatului, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin.

La volan, dar fără permis

De asemenea, oamenii legii au oprit în trafic un tânăr de 21 de ani, care se afla la volan, deși nu avea carnet. Acum, tânărul este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis. 


Miercuri, în jurul orei 12.10, polițiștii din Huedin au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Poștei, din Huedin, de un tânăr de 21 de ani.

CITEȘTE ȘI: 
Șoferul FĂRĂ PERMIS care a provocat accidentul mortal din Căpușu Mare a fost IERTAT recent de judecători, chiar dacă a mai condus de 11 ori fără carnet

„Verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că tânărul în cauză nu deținea permis de conducere”, potrivit IPJ Cluj. 


În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Nu s-a învățat minte! Clujean prins la volan drogat după ce la începutului anului a fost prins fără carnet de șofer

Șoferul FĂRĂ PERMIS care a provocat accidentul mortal din Căpușu Mare a fost IERTAT recent de judecători, chiar dacă a mai condus de 11 ori fără carnet

Ultimele Stiri
abonare newsletter