Actualitate

Un bărbat din Cluj, dat în urmărire generală de Poliția Română! Dacă îl vedeți, sunați la 112!

Puriș Cosmin Ciprian, un bărbat din județul Cluj cercetat pentru zeci de fapte penale, a fost dat în urmărire generală de Poliția Română.

Bărbat din județul Cluj, căutat de Poliție / Foto: site-ul Poliției Române Bărbat din județul Cluj, căutat de Poliție / Foto: site-ul Poliției Române

 

 


Poliția Română l-a dat în urmărire generală pe Puriș Cosmin Ciprian, un bărbat din Huedin, județul Cluj.

 


Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile de Tribunalul Arad, însă nu este de găsit.

Potrivit infohuedin.ro, Puriș este cercetat, judecat și condamnat pentru zeci de fapte penale. Deși a fost arestat preventiv și a făcut numeroase infracțiuni precum  furt, condus fără permis, amenințări, trafic de migranți și bătăi, Puriș a fost eliberat și plasat sub control judiciar de către judecătorii din Arad.


Pentru că nu și-a respectat obligațiile în timpul controlului judiciar, judecătorii din Arad au emis acum un ordin de arestare prevetivă, însă Cosmin Puriș a dispărut, scrie sursa citată. 

Dacă îl vedeți, sunați la 112.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

În urmă cu patru ani, Gabriela Rîpan a murit într-un accident în Floreşti. Tudor Ştefan Cârje va fi cercetat pentru ucidere din culpă!

INCREDIBIL!!! Jurnalist clujean, amenințat pentru a fi redus la tăcere! Traficantul de droguri Tudor Cîrje a recunoscut că i-a vandalizat mașina jurnalistului Liviu Alexa!

abonare newsletter