Actualitate

Zeci de subsoluri inundate, după ploile de duminică, la Cluj-Napoca și Turda

Pompierii clujeni au intervenit, în cursul serii de duminică, pentru evacuarea apei din circa 15 subsoluri, inundate în urma ploilor torențiale.

Zeci de subsoluri inundate, după ploile de duminică, la Cluj-Napoca și Turda. FOTO: ARHIVĂ Departamentul pentru Situații de Urgență - Galați, 2016 Zeci de subsoluri inundate, după ploile de duminică, la Cluj-Napoca și Turda. FOTO: ARHIVĂ Departamentul pentru Situații de Urgență - Galați, 2016

 

 


Majoritatea imobilelor inundate se află în Cluj-Napoca, dar a existat un caz și la Turda, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj.

 


„Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca, precum și un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Florești au acționat în această seară pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitațiilor din 15 subsoluri din municipiul Cluj-Napoca, situate pe străzile Andrei Mureșanu, Aurel Suciu, Aviator Bădescu, Baba Novac, Enker Ferencz, Constantin Nottara, Ion Viteazul, Amos Frâncu, Dorobanților, Calea Turzii, Zaharia Stănescu, Patriciu Barbu,  Horea și Trifoiului. Echipajele operative încă acționează pentru evacuarea apei din subsoluri situate pe străzile Izei, Zaharia Stănescu, respectiv Patriciu Barbu, unde au fost inundate două subsoluri din imobile apropiate.

Totodată, pompierii din cadrul Detașamentului Turda acționează pentru evacuarea apei acumulate într-un subsol al unui imobil situat pe strada Războieni din municipiul Turda”, a comunicat ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Demisoluri inundate pe mai multe străzi din Cluj-Napoca, după ploaia torențială

Ultimele Stiri
abonare newsletter