Actualitate

Demisoluri inundate pe mai multe străzi din Cluj-Napoca, după ploaia torențială

Pompierii intervin duminică seară pentru evacuarea apei din trei demisoluri inundate pe mai multe străzi din Cluj-Napoca.

Demisoluri inundate pe mai multe străzi din Cluj-Napoca, după ploaia torențială. FOTO: ARHIVĂ ISU Cluj - 2016, strada Soporului Demisoluri inundate pe mai multe străzi din Cluj-Napoca, după ploaia torențială. FOTO: ARHIVĂ ISU Cluj - 2016, strada Soporului

 

 


Este vorba despre imobile situate pe străzile Erkel Ferencz, Constantin Nottara și Trifoiului din municipiul Cluj-Napoca. 

 


„Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru a scoate apa acumulată în urma ploilor în trei demisoluri situate în zone diferite din municipiul Cluj-Napoca, respectiv pe străzile Erkel Ferencz, Constantin Nottara și Trifoiului”, a transmis ISU Cluj.

Suplimentar mai acționează echipaje de la Compania de Apă Someș pentru evacuarea apei acumulate în urma ploilor pe Calea Turzii.


Amintim că autoritățile au emis duminică după-masă un mesaj RO-ALERT pentru vijelie, descărcări electrice, averse torențiale și posibil grindină, în mai multe localități din județul Cluj.

Atenționarea meteorologică a fost valabilă de la ora 18:30 până la ora 19:30, în Cluj-Napoca, Turda, Baciu, Apahida, Gilău, Florești, Mihai Viteazu, Săvădisla, Cojocna, Feleacu, Chinteni, Gârbău, Sânpaul, Petreștii de Jos, Borșa, Săndulești, Ciurila, Tureni, Aiton.


De asemenea, județul Cluj se află sub cod galben de vreme rea în intervalul 24 septembrie, ora 13 – 25 septembrie, ora 10. Astfel, în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și a Olteniei vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, rafale în general de 55...70 km/h și pe alocuri grindină și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 25...30 l/mp și izolat de peste 40...50 l/mp.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mesaj RO-ALERT, emis de autorități la Cluj! Ploi torențiale, descărcări electrice și posibil grindină

abonare newsletter