Actualitate

Accidentul de la Ciucea, provocat de un clujean care a depășit pe linie continuă. Doi adulți și trei minori, duși la spital

Accidentul de duminică dimineață, de pe raza localității Ciucea a fost provocat de un bărbat din comuna Luna, care a intrat în depășire peste marcajul continuu, lovind o mașină și un motociclist.

Accident ruiter grav la Ciucea, duminică dimineață. FOTO: ISU Cluj Accident ruiter grav la Ciucea, duminică dimineață. FOTO: ISU Cluj

 

 


Polițiștii clujeni arată că accidentul din localitatea Ciucea, de pe DN1, a fost provocat de un bărbat de 52 de ani din comuna Luna, care, circulând pe direcția Oradea-Cluj, a intrat în depășire pe liniecontinuă, lovind o mașină și o motocicletă care circulau în sensul opus de mers.

 


„Accident rutier produs pe DN 1 km, în localitatea Ciucea, implicate două autoturisme și o motocicletă. Din cercetările preliminare efectuate la locul evenimentului rutier s-a constatat că un conducător auto, de 52 de ani, din comuna Luna, care circula cu autoturismul din direcția municipiului Oradea ar fi efectuat o manevră de depășire peste marcajul longitudinal continuu, intrând în coliziune cu autoturismul condus din sensul opus de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Accident ruiter grav la Ciucea, duminică dimineață. FOTO: ISU Cluj

În urma impactului, autoturismul bărbatului de 50 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile, în șanț. Ulterior, șoferul de 52 de ani a acroșat un motociclist polonez, care circula de asemenea, din sensul opus”, a transmis IPJ Cluj.


Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative, traficul fiind reluat pe un sens, dirijat, a mai arătat IPJ Cluj.

Accident ruiter grav la Ciucea, duminică dimineață. FOTO: ISU Cluj

În urma impactului, doi adulți, dar și trei minori au fost răniți și urmează să fie transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate.


„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe DN 1 E60, pe raza localității Ciucea. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ, unde au găsit o motocicletă și două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon.

Opt persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care trei minori. Conducătorul motocicletei, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, a primit primul ajutor calificat și urmează să fie transportat la spital. Acesta era în stare de conștiență, era cooperant, însă prezintă suspiciuni de multiple traumatisme. Totodată, o femeie și trei minori urmează să fie transportați la spital pentru investigații de specialitate. Conform primelor evaluări aceștia prezintă afecțiuni ușoare”, a arătat ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident cu două mașini și o motocicletă, pe DN1, la Ciucea. Traficul este blocat

Ultimele Stiri
abonare newsletter