Actualitate

Vreme bună și rea în Cluj, în următoarele zile. Temperaturile ajung la 31 de grade, dar vom avea și ploi

Prognoza meteo pentru următoarele zile arată că vom avea parte de vreme frumoasă, cu o excepție.

Vreme frumoasă în prima parte din weekend în Cluj-Napoca / Foto: monitorulcj.ro Vreme frumoasă în prima parte din weekend în Cluj-Napoca / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) pentru orașul Cluj-Napoca, vineri și sâmbătă temperaturile vor fi foarte ridicate, ajungându-se chiar la 31 de grade, însă vremea se schimbă brusc duminică. 

 


În ultima zi din weekend vom avea parte de ploi și temperaturi mai scăzute. După aceea, însă, vremea „își revine”.

Vineri, 22 septembrie, cerul va fi variabil, iar temperaturile ridicate. Temperatura maximă înregistrată în această zi va fi de 28 de grade Celsius, iar minima, pe timp de noapte, va fi 15 grade.


În data de 23 septembrie, sâmbătă, cerul va fi tot variabil, însă temperaturile cresc! Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi 14 grade, pe timp de noapte.

Duminică, 24 septembrie, vremea se schimbă brusc. Vor fi ploi, fulgere și cer temporar noros. Temperatura maximă în această zi va fi 24 de grade Celsius, iar temperatura minimă 15 grade.


Luni, 25 septembrie, situația se schimbă iar. Cerul va fi variabilă, iar temperatura maximă va fi de 27 de grade. Pe timp de noapte, temperaturile vor scădea la maxim 15 grade Celsius.

Ziua de marți, 26 septembrie, vine cu un cer mai mult senin și cu temperatura maximă de 26 de grade Celsius. Pe timp de noapte, temperaturile scad până la 13 grade.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Porție zdravănă de scărpinat pentru un urs simpatic, într-un parc național: „Își marchează teritoriul” VIDEO

Piatra lui Lucaci, traseul perfect pentru o escapadă aproape de Cluj!

abonare newsletter