Actualitate

Bărbat strivit sub un utilaj greu în Baciu. FOTO

Pompierii se chinuie să salveze viața unui bărbat din Baciu, după ce un utilaj greu s-a răsturnat, iar acesta a rămas blocat.

Desfășurare de forțe sâmbătă în Baciu, după ce un utilaj s-a răstunat. Foto: Facebook Info Trafic Cluj-Napoca Desfășurare de forțe sâmbătă în Baciu, după ce un utilaj s-a răstunat. Foto: Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Pompierii intervin sâmbătă dimineașa, alături de Serviul de Ambulanță Județean, pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane, după ce un utilaj greu s-a răsturnat în zona străzii Jupiter din localitatea Baciu.

 


„La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un bărbat în stare de conștiență, care a necesitat consult medical. Pompierii asigură măsuri preventive la locul accidentului, având în vedere scurgerile de carburanți raportate”, transmite ISU Cluj.

Utilaj răstunar în Baciu. Un bărbat de 30 de ani a fost rănit. Foto: ISU Cluj

„Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, ce a fost consultat de către echipajul SAJ este transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Acesta era în stare de conștiență și prezenta mai multe suspiciuni de traumatisme”, au transmis pompierii.


Scurgere de carburanți după răstunarea unui utilaj greu în Baciu. Foto: ISU Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat cu piciorul strivit de un utilaj agricol, pe un drum forestier din comuna Mica

Loturile 2 și 3 ale centurii metropolitane, relicitate în iunie. Pe tronsonul 1 s-ar putea auzi utilaje de construcții din acest an. Boc: „Există șanse”

Uşa unui tren care circula pe ruta Cluj Napoca – Bucureşti Nord, smulsă în mers de un utilaj

Ultimele Stiri
abonare newsletter