Actualitate

Bărbat cu piciorul strivit de un utilaj agricol, pe un drum forestier din comuna Mica

Pompierii au avut o intervenție pentru acordarea primului ajutor calificat unui bărbat al cărui picior a fost strivit de un utilaj agricol.

Bărbat cu piciorul strivit de un utilaj agricol, pe un drum forestier din comuna Mica. FOTO: Depositphotos.com Bărbat cu piciorul strivit de un utilaj agricol, pe un drum forestier din comuna Mica. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Bărbatul a fost identificat de salvatori și coborât din pădure în remorca altui utilaj, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat a cărui membru inferior a fost strivit de un utilaj agricol pe un drum forestier din apropiere de localitatea Nireș, comuna Mica. Înspre locul solicitării s-au deplasat o autospecială și un echipaj SMURD, unde, îndrumați de aparținătorii persoanei rănite, au găsit bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, care era coborât din pădure în remorca unui alt utilaj agricol. Bărbatul a fost preluat de către echipajul SMURD și fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări acesta era conștient și cooperant”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

O mașină condusă de un israelian s-a răsturnat la Izvoru Crișului. Două persoane au ajuns la spital - FOTO

abonare newsletter