Actualitate

Accident rutier în Viișoara. Un bărbat de 67 de ani, transportat la spital

Un bărbat a fost transportat la spital, în urma unui accident rutier produs, vineri, în zona localității clujene Viișoara, pe DJ 150.

Mașină de Poliție/Foto: IPJ Cluj Mașină de Poliție/Foto: IPJ Cluj

 

 


Potrivit primelor informații disponibile, un tânăr de 21 de ani, din județul Mureș, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat puternic în autoturismul condus din sens opus de un bărbat de 67 de ani. 

 


„Din cercetările preliminare s-a constatat că un bărbat de 21 de ani, din județul Mureș care se deplasa cu un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din Câmpia Turzii”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Cluj. 

Bărbatul de 67 de ani a fost preluat de un echipaj medical. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative


În ultima perioadă, tot mai multe accidente rutiere au fost înregistrate în zona DJ 150. 

Astfel, în urmă cu câteva zile, un șofer băut și fără permis a intrat cu mașina într-o grădină, în localitatea Viișoara, după ce ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Însă șoferul a fost reținut de polițiști, după ce aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.


„În fapt, deși acesta nu deținea permis de conducere, a condus un autoturism pe DJ 150, pe raza localității Viișoara.

Aflându-se sub influența alcoolului, acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns cu autoturismul într-o grădină, rezultând distrugerea mai multor culturi și pomi fructiferi, precum și avarierea gardului care împrejmuia proprietatea”, informează IPJ Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier pe A3. Trei autoturisme avariate. Tânără descarcerată, transportată la spital

Închisoare cu executare pentru șoferii băuți, drogați sau fără permis care produc accidente mortale. Legea „Anastasia”, în vigoare de azi

abonare newsletter