Actualitate

Zboruri de pe Aeroportul Cluj, ANULATE! Sistemele de control al traficului aerian, defectate în Marea Britanie

Mii de pasageri sunt blocați pe aeroporturile din Marea Britanie din cauza unor probleme la sistemele de control al traficului aerian. Zboruri cu plecări și sosiri pe Aeroportul Cluj au fost afectate.

Zboruri de pe Aeroportul Cluj spre Marea Britanie, anulate / Foto: Aeroportul International Avram Iancu Cluj - Facebook Zboruri de pe Aeroportul Cluj spre Marea Britanie, anulate / Foto: Aeroportul International Avram Iancu Cluj - Facebook

 

 


O „problema tehnică” a lovit sistemele de control al traficului aerian din Marea Britanie, unde mii de oameni se confruntă acum cu întârzieri de zbor, scrie BBC.

 


Turiștii sunt blocați în toată Marea Britanie și în străinătate. Serviciile Naționale de Trafic Aerian spun că au aplicat restricții la fluxul de trafic, iar pasagerii au fost sfătuiți să verifice dacă zborul lor a fost afectat înainte de a se îndrepta către aeroport, scrie sursa citată.

Încă nu se știe dacă este vorba despre un atac cibernetic. În prezent se lucrează pentru remedierea „defecțiunii”.


Sosiri 28 august 2023 - Aeroportul Cluj:

W63304 London Luton 19:55 CANCELLED (anulare)
W43314 Leeds 23:10 CANCELLED (anulare)


Plecări 28 august 2023 - Aeroportul Cluj:

W63303 London Luton 13:15 CANCELLED (anulare)
W43313 Leeds 16:25 CANCELLED (anulare)


Probleme au fost găsite și la aeroportul din Dublin. Zborul „FR9588 Dublin 13:40”, cu plecarea de pe Aeroportul Cluj, a fost întârziat. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cu mașinile până în terminal. David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj: „Dacă există un dispozitiv exploziv, risc major de securitate”

Pasagerul 2 milioane de pe Aeroportul Cluj este din București. „Călătoresc foarte mult în Europa"

Ultimele Stiri
abonare newsletter