Actualitate

Nervi întinși la maxim și cozi interminabile la Luna. Șoferii au ieșit din mașini! FOTO

Coloane de câțiva kilometri și șoferi nervoși din cauza unor lucrări de asfaltare. Traficul e blocat pe DN 15 în zona localității Luna!

Trafic blocat pe DN 15 la Luna. Coloana de mașini se întinde pe câțiva kilometri. Foto: monitorulcj.ro Trafic blocat pe DN 15 la Luna. Coloana de mașini se întinde pe câțiva kilometri. Foto: monitorulcj.ro

 

Polițiștii spun că există valori ridicate de trafic la ieșire de pe Autostrada A3 către DN 15 din cauza unor lucrări de asfaltare la breteaua de autostradă.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza lucrărilor de frezare și asfaltare efectuate pe DN 15, în zona localității Luna, județul Cluj, se circulă în condiții de aglomerație, în coloană, la ieșirea de pe Autostrada A3 pe sensul Gilău spre Câmpia Turzii.

Coloană de mașini la Luna din cauza unor lucrări de asfaltare. Foto: monitorulcj.ro

„Recomandăm conducătorii auto să ruleze cu prudență sporită, să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulație, semnalizând această intenție, să nu se angajeze în depășirea coloanei de autovehicule și să nu oprească sau să circule pe banda de urgență”, spun polițiștii.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un oraș din România A INTERZIS trotinetele electrice: „Puneau în pericol siguranța traficului rutier și pietonal”

Trafic de calvar în Florești, pe direcția Gilău-Cluj-Napoca. Șofer: „Coada începe din Gilău!”

Polițist arestat pentru luare de mită. Oferea informații despre anchete traficanților de droguri

Ultimele Stiri
abonare newsletter