Actualitate

Motociclist rănit într-un accident în Petreștii de Jos. Al treilea pe ziua de azi!

Pompierii clujeni au intervenit luni seara la un accident rutier petrecut în localitatea Petreștii de Jos.

Impact între un autoturism și o motocicletă la Petreștii de Jos. Foto: ISU Cluj Impact între un autoturism și o motocicletă la Petreștii de Jos. Foto: ISU Cluj

 

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe raza localității Petrești de Jos. La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă și un echipaj SMURD. Aceștia au găsit un autoturism și o motocicletă avariată, din care se scurgea combustibil”, transmite ISU Cluj.


CITEȘTE ȘI: Accident înfiorător. Un motociclist din Florești a murit după ce a intrat într-un camion

Un motociclist a fost rănit într-un accident la Petreștii de Jos. Foto: ISU Cluj

Un bărbat, respectiv conducatorul motocicletei, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD. Ulterior, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

CITEȘTE ȘI: Impact între o motocicletă și o mașină în Someșu Rece

„La prima evaluare era conștient și cooperant, însă prezenta o suspiciune de traumatism la un membru superior. Pompierii au acordat primului ajutor calificat tânărului și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile de carburant din motocicletă”, mai spun pompierii.


La data de 14 august, în jurul orei 18.15 polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DJ107L, în localitatea Petreștii de Jos. 

„Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 18 ani, care conducea un motociclu înspre municipiul Turda, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un cetățean polonez, în vârstă de 42 de ani, care se deplasa pe aceeași direcție de mers. În urma coliziunii, conducătorul motocicletei a necesitat îngrijiri medicale”, transmite IPJ Cluj.


Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Grajd lovit de trăsnet, în Petreștii de Jos. Construcția a ars din temelii

CTP Cluj-Napoca anunță extinderea serviciilor de transport public în zona metropolitană, respectiv în Petreștii de Jos și Aiton, începând cu 6 iunie

Transportul public din Cluj-Napoca ajunge în două comune din zona metropolitană. CTP introduce noi rute în Aiton și Petreștii de Jos

Ultimele Stiri
abonare newsletter