Actualitate

Prognoză meteo pentru următoarele 5 zile. Cum va fi vremea în Cluj de Sf. Maria 2023?

Prognoză meteo pentru 5 zile, perioada 14-18 august 2023. Vremea caldă în minivacanța de Sf. Maria.

Vreme caldă de Sf. Maria / Foto: arhivă monitorulcj.ro Vreme caldă de Sf. Maria / Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță vreme caldă în minivacanța de Sf. Maria. Zilele următoare, însă, vremea se schimbă.

 


Pe 14 august, în Cluj-Napoca cerul va fi „mai mult senin”, iar temperaturile ajung la 31 de grade Celsius. Temperatura cea mai scăzută, pe timp de noapte, o să fie de 14 grade.

În ziua de Sf. Maria, 15 august, vremea în Cluj-Napoca o să fie în continuare frumoasă, dar temperaturile scad puțin. Cerul va fi „variabil”, iar temperatura maximă va atinge 29 de grade Celsius. Temperatura minimă, însă, va fi de 16 grade.


CITEȘTE ȘI:
Mii de credincioși, așteptați la mănăstirea Nicula de 15 august. 200 de polițiști mobilizați
Mergi la Mănăstirea Nicula? PROGRAM de Hramul Adormirii Maicii Domnului

 

Pe 16 august, cerul va fi „variabil” în Cluj-Napoca, iar temperaturile ajung la 30 de grade Celsius. Temperatura minimă în această zi va fi 16 grade.


Pe 17 august avem surprize neplăcute. Deși temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade, ANM anunță „cer temporar noros, averse și descărcări electrice”, adică ploi și fulgere.

În data de 18 august, vremea va fi similară. Meteorologii anunță un „cer temporar noros, averse și descărcări electrice”, însă temperatura maximă scade la 29 de grade Celsius. Temperatura minimă în această zi va fi de 16 grade.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

La litoral sau la biserică? Unde au ales să meargă românii în minivacanța de Sfânta Maria?

Minivacanță de Sfânta Maria! Cum vor circula autobuzele?

abonare newsletter