Actualitate

FOMCO SOLAR: Țelul nostru se traduce simplu, independenţa energetică (P)

Informare corectă, expertiză, FOMCO SOLAR!

Toată lumea este la curent cu avantajele programului Casa Verde, care este un program guvernamental lansat în anul 2010. De atunci și până acum zeci de mii de români au fost beneficiarii acestei oportunități deosebite. 

Fomco Solar a luat naștere odată cu implementarea proiectului Casa Verde și este cel mai de încredere partener în procesul de economisire a energiei electrice. 


Pentru cei care se gândesc de ceva timp să treacă la utilizarea energiei solare, acum e momentul potrivit, deoarece Fomco Solar a pregătit o ofertă specială. Oferă gratuit un panou fotovoltaic în valoare de 1063 RON și un discount special de 20% din contribuția proprie pentru sistemele fotovoltaice mai mari de 3 kWp pentru cei care s-au înscris deja pe platforma AFM și îi selectează pe cei de la Fomco Solar ca instalatori al întregului sistem.

Subvenția oferită de stat este în valoare de 20.000 de RON, iar contribuția proprie începând de la 2200 RON în funcție de kit-ul ales.


Alege Fomco Solar Systems pentru Casa Verde!

Fii parte în revoluția energiei solare cu Fomco Solar!


Mai multe informații poți găsi pe: https://www.fomcosolar.ro/casa-verde

* Proiectul se realizează prin Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională, derulat de AFM şi finanţat din Fondul pentru mediu.


 Cumpără până la data de 31.08.2023 un sistem fotovoltaic și ai un discount de -10% din prețul total de achiziție cu montaj a sistemului.

Fii parte în revoluția energiei solare cu Fomco Solar!


Mai multe informații găsești pe site-ul: https://www.fomcosolar.ro/produse/pachet-on-grid

Dedicat persoanelor care achiziționează sistemul fotovoltaic prin fonduri proprii, credite bancare și alte surse. 

*Această campanie nu este dedicată persoanelor care aplică prin AFM

CITEȘTE ȘI:

Casa verde? Fomco Solar! – partenerul care îți reduce factura la energie (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter