Timp Liber

A treia zi de Neversea. Black Eyed Peas, Steve Aoki și mulți alții au făcut show în fața a 70.000 de festivalieri

Black Eyed Peas a făcut o sesiune live cu peste 70.000 de fani Neversea. Steve Aoki, Alan Walker, Carla's Dreams, Brennan Heart și Manuel Riva, headlineri în cea de-a treia zi a celui mai mare festival de la malul mării.

Black Eyed Peas, Steve Aoki și mulți alții au făcut show în fața a 70.000 de festivalieri Black Eyed Peas, Steve Aoki și mulți alții au făcut show în fața a 70.000 de festivalieri

 

 


Ziua de sâmbătă, a treia zi de experiență Neversea, a fost trăită intens de cei peste 70.000 de participanți veniți la malul Mării Negre din toate colțurile lumii. Cele cinci scene ale festivalului au fost locul perfect pentru cel mai frumos weekend de vară. 

 


Legendara trupă Black Eyed Peas a reușit să adune la mainstage generații diferite, care aveau în comun bucuria de a dansa pe cele mai cunoscute piese ale band-ului din Statele Unite. Will.i.am, solistul trupei și-a manifestat public recunoștința pentru faptul că România și-a deschis brațele pentru Ucraina: „What country is this? Thank you, Romania!

Ca la fiecare apariție live, membrii Black Eyed Peas, care se află în turneu european, au inclus în concertul susținut în cea de-a treia zi a festivalului Neversea piesele cu care au reușit să domine în clasamentele lumii, producții noi și au invitat publicul la o sesiune de improvizație. Toată lumea a cântat “I Love Romania”.


La finalul show-ului cei patru membri ai trupei au mărturisit că publicul din România este spectaculos pentru energia incredibilă pe care o emană. 

Steve Aoki a făcut atmosferă incendiară la Neversea

 Aflat în lista celor mai buni DJ ai lumii, Steve Aoki a fost așteptat cu mare bucurie de fanii Neversea pentru DJ set-ul său epic, pentru celebrul moment „Cake Me!” și pentru cel mai frumos „Crowd Control/Light Control”. Mainstage-ul Neversea a fost luminat de zeci de mii de telefoane ridicate în aer. 


Steve Aoki a fost așteptat cu mare bucurie de fanii Neversea

Alan Walker a ales să își înceapă prima vacanță din 2022 în România, unde va sta pentru câteva zile. Artistul norvegian a venit însoțit la festivalul Neversea de mama și sora sa. Emoționat de felul în care a fost primit, Walker le-a mărturisit fanilor că a așteptat vreme de trei ani acest moment, timp în care a produs piese noi pentru publicul său. În set-ul de la mainstage, norvegianul a inclus producții din noul său album „Walkerverse” lansat pe 17 iunie. 

Membrii  trupei Carla’s Dreams au cântat alături de public de la prima până la ultima piesă, iar duo-ul W&W a dus energia de festival la nivelul următor cu un DJ set marca Rave Culture. Manuel Riva și Brennan Heart au făcut parte din line-up-ul mainstage-ului Neversea în cea de-a treia zi a festivalului.


The Ark, Daydreaming, Oasis și Temple, pe scenele secundare ale festivalului

Pentru a treia zi consecutivă, scena The Ark a fost locul preferat de fanii hip-hop, rap, trap, dubstep sau breakbeat.Unul dintre cei mai așteptați artiști a fost rapper-ul canadian bbno$. Acesta le-a spus fanilor că show-ul din România a fost o experientă incredibilă, pe care a trăit-o intens. 

Baby No Money a pregătit și un moment special, a inclus în live-ul său piesa “Ani de liceu”. Toată lumea de la The Ark a cântat și a dansat alături de artistul care a ajuns în toate clasamentele lumii cu single-ul „Lalala”.

Trupa Șatra B.E.N.Z, Nane, unul dintre cei mai iubiți artiști din trap-ul românesc și producătorul israelian Borgore au reușit să pună plaja în mișcare cu piesele incluse în show-urile live de la The Ark.

Dub FX & Woodnote, CONNECT-R & Johny Romano, Azteca și AlbertNbN au urcat pe scena The Ark în cea de-a treia zi a festivalului Neversea.

Amelie Lens, una dintre artistele care domină în cultura techno, în 2021 a ocupat locul 6 în Alternative Top 100 DJs, a ajuns în a treia zi a festivalului Neversea la scena Temple alături de belgianul MiloSpykers, de Cezar, Prâslea și Sit, cei mai cunoscuți DJ underground din România.

La scena Oasis, Pascal Junior, Arias, Rave Republic, Vali Bărbulescu b2b Lucian Bărbulescu, Maryo, Adrian Șaguna b2b Sasu, Adrian Funk, Bogdan Vix, Andrew Maze și Alexunder Base, artiștii invitați în cea de-a treia zi a festivalului Neversea, au create mix-ul perfect de house, deep și tech house

Ultima seară a festivalului Neversea va fi deschisă, la mainstage de Azteck, urmat de One True Singer (Rareș, Adi, Erika Isac), Delia, Tyga, Timmy Trumpet, Dimitri Vegas & Like Mike, NERVO with Alexandra Stan (Special Guest) și Tujamo. 

Scenele secundare vor reuni nume de top din genul underground precum: Mahony, Jamie Jones, Krewella, Culese din Cartier, Lee Buridge, Sebastian Leger, Albwho

Fanii pot intra în festival începând cu ora 14:00. Detalii pe neversea.com și în aplicația mobilă Neversea Festival

CITEȘTE ȘI:

67.000 de participanți în a doua zi de Neversea! Olandezul Don Diablo a ieșit în mijlocul fanilor purtând steagul României

Ultimele Stiri
abonare newsletter