Actualitate

Cal ridicat de pe stradă în Florești, amendă pentru proprietar. Primar: „Punea în pericol circulația pe străzi”

Un cal nesupravegheat a fost ridicat de pe străzile din Florești pentru că punea în pericol circulația, iar proprietarul a fost amendat pentru neglijența sa.

Cal ridicat de pe stradă din Florești / Foto: Bogdan Pivariu - Facebook Cal ridicat de pe stradă din Florești / Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


Primarul Bogdan Pivariu a anunțat că administrația din Florești are „toleranțe 0” pentru situațiile de acest fel, în care caii sunt lăsați să circule nesupravegheați pe drumurile publice.

 


Un proprietar a primit o amendă pentru neglijența sa:

„Cal ridicat de pe străzile Floreștiului! Vremurile în care pe străzile localității umblau cai în derivă au apus. Astăzi, Politia Locală din Florești alături de reprezentanții RADP Cluj, au ridicat un cal nesupravegheat, care punea în pericol circulația pe străzile din Florești. Proprietarul a fost obligat să achite o amendă de 2.540 lei pentru a reintra în posesia calului. Le aduc la cunoștință încă o dată proprietarilor de animale, în special de cai, să nu îi lase nesupravegheați pe străzile publice. Administratia din Florești are toleranță 0 la astfel de situații”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

ATENȚIE, șoferi! O vacă, în coborâre din Feleacu spre Cluj-Napoca, printre mașini. FOTO

Caz de cruzime în Someșul Rece. Un cal a fost legat cu o funie de o mașină și tras după aceasta: „Calul săracul nu mai putea”. FOTO

abonare newsletter