Actualitate

Platoul Sălii Sporturilor, deschis de sâmbătă, 15 iulie! Zona devine „teren de joacă” pentru un eveniment sportiv

Lucrările la platoul Sălii Sporturilor au fost finalizate, iar acesta se va deschide azi, 15 iulie, cu un eveniment dedicat sportului de masă.

Platoul Sălii Sporturilor, finalizat / Foto: Emil Boc - Facebook Platoul Sălii Sporturilor, finalizat / Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


 

Lucrările de la platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” au fost recepționate, iar în acest weekend platoul devine teren de joacă în cadrul unui eveniment sportiv.


 

„Sâmbătă, 15 iulie, deschidem spațiul public de pe platoul Sălii Sporturilor «Horia Demian» cu un eveniment dedicat sportului de masa - «Hai la joacă!»”, a transmis primarul Emil Boc în urmă cu câteva zile.


Spațiul public de la Sala Sporturilor „Horia Demian” va fi redat clujenilor. Prin acest proiect de modernizare au fost:

  •  plantați în această zonă 101 arbori noi, 
  • a fost redus numărul de locuri de parcare (de la 320 locuri la 41 - din care 10 pentru autocar și 31 pentru mașini), 
  • au fost instalate stații de încărcare pentru bicicletele și trotinete electrice, 
  • precum și mobilier urban modern. 

De asemenea, a fost creat cadrul propice pentru petrecerea timpului liber atât pentru relaxare, cât și în cadrul unor diverse evenimente organizate aici. „Astfel, în 15-16 iulie platoul de la Sala Sporturilor «Horia Demian» devine teren de joacă atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici”, a mai spus primarul. 


În cadrul evenimentului vor fi amenajate zone pentru practicarea sporturilor: escalada, baschet, tenis de masă, tenis de câmp, biliard cu piciorul, fotbal, volei, badminton, roundnet, dans de majorete, dans modern și șah. 

În ambele zile ale evenimentului, activitățile vor începe la ora 10:00 și se vor încheia la ora 22:00, iar participarea este gratuită, fără rezervarea în prealabil a locului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Platoul de la Sala Sporturilor se inaugurează în stil mare. Clujenii, invitați la activități sportive în aer liber

Lucrările la platoul Sălii Sporturilor, pe ultima sută de metri. Cum arată zona? VIDEO

abonare newsletter