Administrație

Platoul de la Sala Sporturilor se inaugurează în stil mare. Clujenii, invitați la activități sportive în aer liber

Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” va fi inaugurat în acest weekend în stil mare, iar clujenii vor putea participa la o serie de activități sportive în zone special amenajate.

Platoul de la Sala Sporturilor va fi inaugurat în acest weekend printr-o serie de evenimente speciale/Foto: Emil Boc Facebook.com Platoul de la Sala Sporturilor va fi inaugurat în acest weekend printr-o serie de evenimente speciale/Foto: Emil Boc Facebook.com

 

 


La începutul acestei luni, Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” intra în faza de recepție. 

 


Noua investiție va fi inaugurată în acest weekend.

Edilul Emil Boc a anunțat, miercuri, în deschiderea ședinței de Consiliu Local, că noul platou va fi inaugurat cu un eveniment special. 


„«Hai la Joacă. Sportul cucerește orașul» – în acest weekend inaugurăm oficial platoul de la Sala Sporturilor „Horia Demian”, a anunțat Emil Boc. 

De asemenea, edilul a arăta că celălalt proiect conex - proiectul Malurilor Someșului, va fi finalizat până la finalul anului, în contextul în care încă nu e gata în totalitate.


15 – 16 Iulie Inaugurarea Platoului Sălii Sporturilor

În cadrul Urban Playfield vor fi amenajate zone pentru practicarea sporturilor: escaladă, baschet, tenis de masă, tenis de câmp, biliard cu piciorul, badminton, roundnet, dans de majorete, dans modern și șah. 

Activitățile vor începe la ora 10:00 și se vor încheia la ora 22:00, iar participarea este gratuită. 


În cadrul proiectului de modernizare a platoului, pe o suprafață de aproximativ 14.750 mp au fost plantați 101 arbori noi, au fost amenajate locuri de parcare pentru autocare - 10 pentru autocar și 31 pentru mașini, stații de încărcare pentru vehicule electrice, amenajare spații verzi și alei pietonale.

Constructor și proiectant pentru proiectul „Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someşului, modernizarea şi extinderea infrastructurii pietonale şi ciclistice pe malurile râului: zona 3 – Platoul Sălii Sporturilor Horia Demian”: Asocierea SC Nord Conforest S.A. – SC Costin şi Vlad Birou de proiectare S.R.L..

Valoarea atribuită a contractului de proiectare și execuție lucrări este de 15.467.646,10 lei cu TVA.

Proiectul este finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Proiectul de modernizare a platoului Sălii Sporturilor intră în procedură de recepție

Ultimele Stiri
abonare newsletter