Actualitate

Bărbat, urmărit în Cluj-Napoca și lovit în cap de un hoț, în plină zi! Tâlharul a fost arestat preventiv

În plină zi, un bărbat a fost urmărit în Cluj-Napoca și lovit în zona capului de un tânăr care intenționa să-l jefuiască.

Tânăr hoț, arestat preventiv / Foto: depositphotos.com Tânăr hoț, arestat preventiv / Foto: depositphotos.com

 


Un tânăr de 25 de ani a lovit un bărbat care trecea calea ferată pentru a-i fura bunurile și banii. Incidentul s-a petrecut luni, pe 10 iulie. 


 

Pentru 700 lei, tânărul a fost în stare să-l agreseze pe bărbat, în plină zi:


„La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 14.30, tânărul ar fi urmărit un bărbat de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care traversa calea ferată în zona triajului Cluj-Napoca Est. Acolo, i-ar fi aplicat o lovitură în zona capului, reușind astfel să intre în posesia bunurilor pe care bărbatul le purta asupra sa. La aproximativ două ore de la sesizare, în urma investigațiilor efectuate cu celeritate, polițiștii l-au identificat și depistat pe tânărul de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii și au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de azi, acesta a fost prezentat instanțe, fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a murit pe stradă, în Satu Mare. Timp de 3 ore oamenii au trecut nepăsători pe lângă el

Șofer, amendat cu 1305 lei pentru că nu a oprit la trecerea cu cale ferată, în Cluj-Napoca. Barierele erau COBORÂTE

abonare newsletter