Actualitate

Accident cu două mașini în Turda. O femeie a fost transportată la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, luni dimineață, în municipiul Turda din județul Cluj. În accident au fost implicate două mașini.

Accident în Turda/ Foto: ISU Cluj Accident în Turda/ Foto: ISU Cluj

 

Un accident rutier a avut loc, luni dimineață, 10 iulie, în municipiul Turda din județul Cluj. În accident au fost implicate două mașini.


 

Potrivit ISU Cluj, trei persoane sunt evaluate de medici.


„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Câmpiei din Turda. În accident au fost implicate două autoturisme, fără victime încarcerate. Din primele informații, trei persoane sunt evaluate de către echipajele medicale. La misiune iau parte o autospecială, o ambulanță SMURD și una de la Serviciul de Ambulanță Județean”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Update, ora 10:42: „Echipajele operative au găsit trei autoturisme avariate. O femeie de 28 de ani, care prezenta afecțiuni ușoare, a fost transportată la spital de către paramedicii SMURD”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Accident cu patru mașini, pe Calea Florești. O persoană rănită; traficul este îngreunat. FOTO

Cum s-a produs accidentul din Mociu, în care o mașină „s-a dat peste cap”? Șoferul conducea beat și cu viteză excesivă

Clujean beat și cu piciorul rupt, salvat de pe Pietrosul Rodnei. „Alcoolul în vârf de munte provoacă accidente și confuzie”

Ultimele Stiri
abonare newsletter