Actualitate

Cum s-a produs accidentul din Mociu, în care o mașină „s-a dat peste cap”? Șoferul conducea beat și cu viteză excesivă

Un accident în care o mașină s-a răsturnat a avut loc seara trecut, la Ghirișu Român, în comuna Mociu. Șoferul mașinii consumase alcool și conducea cu viteză excesivă.

Cum s-a petrecut accidentul din Mociu, în care o mașină „s-a dat peste cap”? FOTO: ISU Cluj Cum s-a petrecut accidentul din Mociu, în care o mașină „s-a dat peste cap”? FOTO: ISU Cluj

 

 


Un accident a avut loc sâmbătă seară în comuna Mociu, județul Cluj. O mașină s-a răsturnat, un tânăr de 20 de ani fiind rănit și transportat la spital, a transmis ISU Cluj ieri.

 


Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a adus noi informații despre accident în cursul zilei de duminică, arătând că șoferul mașinii, un tânăr de 21 de ani din comuna Geaca, era sub influența alcoolului la momentul producerii accidentului. 

Mai mult, tânărul avea viteză excesivă, pierzând controlul asupra volanului.


„La data de 8 iulie, în jurul orei 21.40, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe DN16, în localitatea Ghirișu Român.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 21 de ani, din comuna Geaca, care conducea autoturismul înspre Reghin, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în șanțul din partea stânga a sensului de mers, ulterior răsturnându-se.


În urma testării cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital”, a comunicat IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

EXPLOZIE la o casă din Băița, județul Cluj. Două persoane, în atac de panică

Ultimele Stiri
abonare newsletter